Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

επικαιρα - τοπικα

Αυτή η πλατεία που μας έφτιαξε ο δήμαρχος εδώ στο Αγρινιο τα άξιζε τα χρήματα που δαπανήθηκαν.. και την ταλαιπωρία που τραβάμε στο κέντρο της πόλης τόσο καιρό?
- Εννοείται ... δεν βλέπετε τις τρομερές αλλαγές εσείς? Έφτιαξε πεζοδρόμια για να χωράνε τα τραπεζάκια από όλες τις καφετέριες... Το ψηφιδωτό , δεν το συζητώ , τρομερό , μόνο και μόνο αυτο πρέπει να ταλαιπώρησε πολύ τους εργάτεσ να το δημιουργήσουν..
- Και εννοείται οτι σίγουρα κάτι θα έχει ξεχασει να περάσει η ΔΕΗ , οπότε σε λίγους μήνες θα τα ξαναχαλάσουν τα πεζοδρόμια ( κατά την προσφιλή τακτικη των εργολάβων )
- Και φυσικα την ομορφιά αυτης της πλατείας την ολοκληρώνει η ύπαρξη, στη μια της γωνία , ενός κρεοπωλείου...... Δεν το εχω ξαναδει αυτο σε μεγαλη πόλη.... ΚΡΕΟΠΩΛΕΊΟ μεσα στην πλατεια... πίνεις καφεδάκι το πρωί και βλέπεις εντόσθια και σφαγμένα ζωα .. ετσι για να ξεκινήσει καλά η μέρα σου..

Η ελεγχόμενη στάθμευση είναι ένα πολύ καλό μέτρο.... Άντε να μάθουμε να μην κυκλοφορούμε στην πόλη με το αυτοκίνητο για το παραμικρό ( έχουμε και ποδαράκια ).

Τα σκουπίδια έιναι πολλά, υπάρχουν καποιες περιοχές που υποφέρουν, ας προσέξουν οι υπεύθυνοι... είναι ντροπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου