Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Νέος ιός της γρίπης ΦΟΒΑΜΑΙ Ή ΦΟΒΑΜ.Μ.Ε.

Θα πούμε αρκετα πράγματα στο μελλον για τον ιο αυτό και απο το ιστολόγιο αυτό........ αλλά επειδή σήμερα είδα στα δελτία το ξαναθυμήθηκαν με αφορμή την παραλαβή των καινούριων εμβολίων , θα έβαζα ένα τίτλο σε όλο αυτό το πανδαιμόνιο παραπληροφόρησης που συνέβη το καλοκαίρι με τον νέο ιο-¨απειλή¨ και δυστυχώς θα συνεχιστεί μετα τις εκλογες ( τώρα το ψιλοξεχνάνε...ας είναι καλα οι εκλογές......που τους γεμίζουν τα δελτία). Και ο τίτλος είναι ΦΟΒΑ Μ.Μ.Ε. ...........

6 σχόλια:

  1. Εγώ θα το λεγα αποπροσανατολισμό του κοινού παγκοσμίως από τα πραγματικά προβλήματα. Τελικά όμως μάλλον δεν τους πέρασε γιατί δεν ξέρω κανέναν που να επηρεάστηκε ουσιαστικά από τη γουρουνογρίπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ΜΜΕ είναι το όργανο εκτέλεσης αυτού του αποπροσανατολισμού διεθνώς. Ούτε εγώ ξέρω , αλλά έχω να σημειώσω και άλλα πολλά πάνω σε αυτό το θέμα στο μέλλον , γιατί τυχαίνει να είναι στο αντικείμενό εργασίας μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eπειδή κι εγώ ειμαι τελειωμένη ΜΜΕ (και γενικότερα τελειωμένη), αν θες καμιά ιδέα, τη συζητάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία........ ενδιαφέρον.... εδώ τέλειωσες? διάβασα οτι έκανες μεταπτυχιακό έξω.....
    εδώ δεν έχεις βρει τίποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kάτι βρήκα αλλά με ενδιαφέρει το δημόσιο και συγκεκριμένα το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας στο οποίο μπάινεις μέσω Σχολής Δημ. Διοίκησης.Εδωσα και πέρσι, πήγα πολύ καλά αλλά ήρθα επιλαχούσα οπότε φέτος ξανά μέχρι να μπω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραίο αντικείμενο..... εύχομαι καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου...... Άντε να γίνεις επιθεωρήτρια να έρθεις να τους μαζέψεις όλους εδώ στην επαρχία... έχουν ξεφύγει όλοι εδώ!!!!!

    α κ πώς σου φάνηκε η Λίμνη και γενικά η β.εύβοια? εγώ ημουν αιδηψό ολο το καλοκαίρι και με τρέλαναν οι παππούδες..... ¨(

    ΑπάντησηΔιαγραφή